Over ons

Automotive Products is een verkoop gerichte groothandel en exclusief distributeur van automotive gerelateerde merken in Nederland.

Over ons

Automotive Products streeft ernaar toegevoegde waarde te bieden door op een dynamische, creatieve en toonaangevende wijze innoverende merken te vermarkten. Hierbij zijn optimale service, detail denken en een loyaal partnership ten opzichte van zowel leveranciers als afnemers voorwaarden.
Onze slogan “Premium products, Budget pricing” is niet voor niets. Toonaangevende producten van top kwaliteit voor een goede prijs. Dat is wat u van ons mag verwachten.

 

Historie van Automotive Products.

Sinds 1971, als startende familie bedrijf, hebben wij veel ervaring opgebouwd in de autobranche. Sinds de start werden zowel auto’s gerepareerd  en brandstoffen verkocht. 

Deze onderneming is gegroeid zowel in grote, specialistme in brandstof systemen en in vestigingen. In 2014 is Automotive Products ontstaan onder leiding van Gerben Frieswijk en Sebastiaan Nieuwenhuizen. 

Door onze ervaringen op auto en motor gebied te bundelen samen met onze unieke partner  ERC additief Gmbh , hebben wij een unieke positie in de brandstof en motor additieven markt verworven. Erc heeft al meer dan 20 jaar ervaring met brandstof additieven en is een van de meest toonaangevende bedrijven in Duitsland. Onze lijnen zijn kort en er wordt constant gewerkt aan product verbeteringen. Alles wordt zelf ontwikkeld en geproduceerd waardoor wij snel en adequaat kunnen opereren.