terug naar assortiment

Motorfiets Brandstofsysteem Reiniger

 • Motorfiets Brandstof Systeem Reiniger

Het hooggeconcentreerde reinigingsadditief.

De ERC Motorfiets Brandstof Systeem Reiniger reduceert de gevoeligheid van moderne motoren. Het reinigt afzettingen in het gehele brandstofsysteem, het injectiesysteem en de inlaat kleppen.

Het effect

Vervuiling op de kleppen en het oppervlak van de verstuivernaald verminderen de brandstofstroom en verslechteren het injectie gedrag. De mix van vervuiling leiden tot een hogere uitstoot van verontreinigende stoffen, verhoogde consumptie en onregelmatig draaiende motor. Het mengsel vorming wordt verstoord en de prestaties van de motor verslechtert. Het sterk geconcentreerde ERC Motorfiets Brandstof Systeem Reiniger verwijdert vuilaanslag op de kleppen, in het brandstofsysteem en de brandstofinjectoren.

Het resultaat

Hoe langer de motor loopt met additiefvrije brandstof, des te meer vervuiling toe neemt en hoe sterker de vermindering van de brandstofstroming is. Het gebruik van ERC Motorfiets Brandstof Systeem Reiniger elimineert afzettingen op kleppen, het brandstofsysteem en herstelt de optimale brandstof stroming.

ERC Motorfiets Brandstof Systeem Reiniger:

 • verwijdert zorgvuldig het vuil, vooral op de inlaatkleppen, het brandstofsysteem en het injectiesysteem
 • optimaliseert de bedrijfszekerheid en het brandstofverbruik
 • beschermt tegen corrosie
 • herstelt het volledige vermogen en zorgt voor een milieuvriendelijke en emissiearme verbranding

 

De ERC Motorfiets Brandstof Systeem Reiniger is bedoeld voor eenmalig gebruik en geschikt voor alle reguliere en premium benzine. De applicatie is zeer aan te bevelen om het seizoen te beginnen.

Artikel nr. 52-0113-02-Biker

Motorfiets Performance Additief

 • Motorfiets Performance Additief

Wrijvings en slijtage verminderaar.

Het ERC Motorfiets Performance additief met frictie verbeteraar zorgt voor minder wrijving en slijtage. Hierdoor wordt de motor krachtiger, betere acceleratie, meer vermogen en een lager brandstofverbruik.

Het effect.

Zelfs gladde metalen offervlakken zien er ruw uit onder de microscoop, wrijving betekent meer slijtage, brandstofverbruik en vermogensverlies. Door de zuiger bewegingen ontstaan wrijvingsverliezen in de motor, in het bijzonder op het gebied van de bovenste zuigerveer. Wrijving verlies kan worden geminimaliseerd door het gebruik van de ERC Motorfiets Performance additief.

Het resultaat

Het ERC Motorfiets Performance additief vermindert de wrijving, reinigt het volledige brandstofsysteem en voorkomt de vorming van nieuwe vervuiling.

ERC Motorfiets Performance additief:

 • met frictie verbeteraar
 • vermindert frictie op de bovenste zuigerveer tot het minimum
 • voorkomt schadelijke afzettingen op carburateur, kleppen, injectoren, bougies en in de verbrandingskamer
 • beschermt tegen corrosie en carburateur icing
 • leidt tot een milieuvriendelijke verbranding en verlaagt verontreinigende stoffen in de uitlaatgassen
 • katalysator en turbo bestendig
 • treedt op tegen zelfontbranding en kloppen

 

ERC Motorfiets Performance additief is ontworpen voor regelmatig gebruik en geschikt voor alle normale en super benzine.

Artikel nr. 52-0101-02-Biker

Motorfiets Winterbescherming additief

 • Motorfiets Winterbescherming additief

Roest, vuil en slijtage.

ERC Motorfiets Winterbescherming additief beschermt benzinemotoren van motorfietsen tegen corrosie en afzettingen en verhoogd de smering.

Het effect

Motorfietsen worden vaak na het zomer seizoen voor een langere periode weg gezet in de winter stalling. Door vocht uit de lucht of water afgezet in de benzine, word corrosie gepromoot in de brandstoftank, de brandstof aanvoerleiding evenals in de motor.

Bovendien kan afzettingen ontstaan door verouderde brandstof, waarbij de brandstofstroom vermindert en verstoord het injectieproces. Vervuilde injectoren, inlaatpoorten en kleppen zal dus afbreuk doen aan de werking van de motor, en zorgt voor verhoging van de uitstoot en brandstofverbruik. Met de introductie van zwavelarme brandstoffen word het smerende effect ook verminderd voor het complete brandstofsysteem. Het gevolg hiervan is een veel hogere slijtage.

ERC Motorfiets Winterbescherming additief beschermt tegen corrosie, verhoogd de smering van de brandstof en voorkomt de ontwikkeling van nieuwe aanslag. Het zorgt voor een hogere betrouwbaarheid en een lager brandstofverbruik, brengt de machine goed door de winter dagen.

Het resultaat

ERC Motorfiets Winterbescherming additief is een combinatie van zeer effectieve bestanddelen. Het biedt bescherming tegen roest in brandstoftanks, aanvoerlijnen en de binnenkant van de motor. Het werkt ook in de gebieden die niet-brandstof bevochtigde gebieden van de brandstoftank. Het bevat een smering verbeterende werking die is afgestemd op benzinemotoren en het performancepakket met reinigingsadditieven om het brandstofsysteem te reinigen en te beschermen, behoud het volledige motorvermogen, betrouwbaarheid en optimalisatie van het verbruik.

ERC Motorfiets Winterbescherming additief:

 • beschermt tegen corrosie in de brandstoftank, de brandstoftoevoer leidingen en binnen in de motor, vooral tijdens het naseizoen of langere termijn stalling.
 • voorkomt schadelijke afzettingen op carburateurs, kleppen, injectoren, bougies en in de verbrandingskamer.
 • verhoogt het smeervermogen van de brandstof, waardoor slijtage wordt verminderd en zorgt voor optimale betrouwbaarheid, in het bijzonder voor het injectiesysteem.
 • herstelt de optimale brandstofstroming en biedt volledige motorvermogen.
 • bespaart brandstof en draagt bij aan een milieuvriendelijke en schone verbranding.

 

ERC Motorfiets Winterbescherming additief is geschikt voor gebruik in alle benzinemotoren en vooral aanbevolen vóór seizoen voertuig.

Artikel nr. 52-0150-02-Biker